9 Kasım 2016 Çarşamba

MİNECRAFT HAKKINDA VİDEO

GTA V HAKKINDA VİDEO'DİKKAT BURAK OYUNDA İÇERİR'

    
            CS GO HAKKINDA VİDEO
    
      BATTLEFİELD '1' HAKKINDA VİDEO


Oyunlar hakkında düşüncelerim: Öncelikle 2011 de çıkan minecraftla başlayalım.Minecraft büyükten küçüğe herkezin oynadığı bir oyundur.Mesala oyun portal yani selim dede 36 yaşında benim kardeşim 11 yaşında yani bu oyun herkezin oynıyabileceği bir oyundur.

Sırada devrim yapmış bir oyuna geçiyoruz GTA 5 oyun adeta oyun dünyasına grafikleriyle damga vurmuş bir oyun.Bu oyun +18 bir oyundur maalesef 10 yaşındaki çocuklar bile oynuyor.GTA 5 çıktığında rekorlarla birlikte çıktı.GTA 5, İngiltere‘de ilk gününde 1,57 milyon sattı ve Rocskstar Games‘e 65 milyon paund (103,8 Milyon dolar) kazandırdı.

Sırda dünya şampiyonu olduğumuz CS GO ya geliyoruz.Oyun gelişmiş grafiklerle herkesi şaşırtı ve oyun baya tuttu zaten bildiğimiz counter strıkeı herkez oynuyordu 7'den 70'e şuanda'da herkez oynuyor.Rusların çoğunlukla oynadığı bir oyun olarak bilinir bence bu oyun efsane bir oyun çünkü biz zaten ülkece counter strıke oynuyoruz gelişmiş grafikleriyle çık daha güzel oldu.
BU ARADA GRAFİĞİ ÖNEMSENMEYEN TEK OYUN COUNTER STRIKE 1.6


Battlefield oyun bence harika bir oyun ama türkiyede yasaklanırsa herkesi üzecektir.Oyun gelişmiş
grafikleriyle ve oyunun Türkçe olmasıyla gündemde ama Osmanlı karşıtı bir oyun olarak kabullenmemesi gerekiyor alt üstü bir oyun olsa ne yazar olmasa ne yazar oyunu videolarını izledim ve gayet güzeldi sadece yasaklanmamasını istiyorum.
Geçtiğimiz günlerde çıkan.Dönemin en dikkat çekici oyunu olan battlefield 1 Türkiyede yasaklanacağı söyleniyor çünkü battlefield 1 Osmanlı karşıtı bir oyun olduğu düşünülüyor. Bir vatandaş savcılığa suç duyurusu yapmış ama sonuç ne olacak bilinmiyor. Biraz oyun hakkında bilgilere bakalım..

Oyun ağırlıklı olarak piyade savaşı olacak gibi görünse de atlar , tanklar , uçaklar , motorsikletler de olacak.Atlarla tankların kapışması eminim ilginç olacak.1.Dünya Savaşı’nda bu tarz sahnelerin çok yaşandığı biliniyor.2.Dünya Savaşı’nda bile Alman tankları Polonya atlılarıyla savaşmıştı.Şimdi bu oyunda bunu yaşayacağız.
Sizin için bu oyun hakkında verebileceğim en güzel haberlerden biri de Battlefield 1’in Türkçe dil desteği içereceği.Seslendirme konusunda şuan bir netlik olmasa da , kesin olarak bilinen şey şu : oyunda menüler , genel arayüz vs. tamamiyle Türkçe olacak.


4 Kasım 2016 Cuma

Counter-Strike: Global Offensive (kısaca CS: GO), Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilen çevrim içi bir birinci şahıs nişancı türünde aksiyon oyunudur Serinin önceki oyunları gibi Global Offensive, görev tabanlı birçok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyuncular ilk önce görevleri tamamlamak veya düşman takımı yok etmek için teröristler (Terrorists) veya terörle mücadele ekibi (Counter-Terrorists) takımlarından birini seçerler. Örneğin, yıkım haritalarında (de_) teröristler bomba kurmaya çalışırken, terörle mücadele bombanın kurulmasını engellemeye veya kurulmuş bombayı imha etmeye çalışır. Global Offensive'e önceki oyunlardaki görevlere ek olarak silah yarışı (arms race) denilen bir mod eklenmiş, bu modla birlikte klasik Counter-Strike haritalarının yanında farklı haritalar da oyuna dahil edilmiştir.[1] Önceki oyunlarda olduğu gibi, Global Offensive'de de bir tur görevlerin tamamlanmasıyla veya düşman takımın imha edilmesiyle sona erer ve yeni bir tur başlar. Tur bitmeden ölen oyuncular, dirilmek için turun bitmesini beklemek zorundadır. Oyuncular önceki turdaki performansına göre alacağı parayla silah ve ekipman satın alabilir.BU ARADA CS GO DA DÜNYA ŞAMPİYONU OLDUK:):):):):):)

3 Kasım 2016 Perşembe

Minecraft, küplerle çeşitli tasarımlar yapmanızı sağlayan 3 boyutlu oyundur. Programın ilk sürümleri Markus "Notch" Persson tarafından geliştirilmiştir ve Notch'un kurduğu Mojang şirketi çatısı altında geliştirilmektedir. Oyun; Dwarf Fortress, RollerCoaster Tycoon, Dungeon Keeper ve Infiniminer oyunlarından ilham alınarak geliştirilmiştir. Minecraft, 16 Mayıs 2009'da halka açık sürümden önce toplam 1 haftada yazılmış ve TIGSource forumlarında yayınlanmıştır ve oyun popülerliğini, dikkate değer ölçüde bu forumdan kazanmıştır.  Oyun ilk sürümden beri güncellenmeye devam etmektedir. Oyun ile birlikte Mojang, daha sonra 2,5 milyar $'a Microsoft'a satılmıştır. Minecraft'ın 3 platformu vardır: Pocket  Edition
(mobil sürümü), Computer Edition (bilgisayar sürümü) ve Console Edition (konsol sürümü). Ayrıca ileride çıkması planlanan eğitim amaçlı Education Edition (eğitim sürümü) üzerinde çalışmalar yapılmaktadır.[3] Son olarak oyunun 1.10.2 sürümü çıkmıştır.
Grand Theft Auto V (kısaca GTA V veya GTA 5), Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayımlanan açık uçlu aksiyon-macera tarzı video oyunu. Grand Theft Auto serisinin beşinci oyunudur. 17 Eylül 2013 tarihinde PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkmıştır. Oyunun grafikleri güncellenmiş yeni nesil sürümünün PlayStation 4 ve Xbox One için 18 Kasım 2014 tarihinde, Windows için 14 Nisan 2015 tarihinde piyasaya çıkmıştır.
Oyun Kaliforniya eyaletinin güneyini temel alarak oluşturulmuş olan San Andreas eyaletinde geçmektedir. San Andreas, büyük ölçüde Los Angeles şehrine dayanılarak oluşturulmuş olan Los Santos adlı şehirden (GTA San Andreas oyunundakinin güncellenmiş hali) ve büyük kırsal alanlardan oluşmaktadır. Seride bir ilk olarak oyunda üç ana karakter bulunmaktadır: Michael De Santa, Trevor Philips ve Franklin Clinton. Oyunun bütçesi 170 milyon sterlindir